Astra, debut cu dreptul în noul sezon. Giurgiuvenii au câștigat cu 1-0 în fața nou-promovatei Sepsi Sf. Gheorghe

Astra, debut cu dreptul în noul sezon. Giurgiuvenii au câștigat cu 1-0 în fața nou-promovatei Sepsi Sf. Gheorghe

Astra a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii 1. Trupa lui Edi Iordănescu a câștigat cu 1-0 în fața nou-promovatei Sepsi Sf. Gheorghe.

Giurgiuvenii au început în forță partida. Le Tallec a semnat prima ocazie a partidei, trimițând cu capul direct în brațele lui Niczuly (’11). Elevii lui Edi Iordănescu au reușit să înscrie prin Balaure, dar golul a fost anulat corect pe motiv de offside (’12). La reluare, Le Tallec și-a încercat din nou norocul la buturile adverse, dar și de această dată Niczuly a avut o intervenție salutară (’25).

Fosta campioană a României a reușit să deschidă scorul în debutul reprizei secunde. Marquinhos a marcat imediat după pauză cu un șut-centrare, care l-a păcălit pe goalkeeperul oaspeților (’50). Sepsi a fost aproape de egalare prin Thiaw, care a avut în două rânduri șansa golului, însă finalizarea sa a lăsat de dorit de fiecare dată (’65, ’72).

Astra putea marca pe finalul meciului, dar voleul lui Valentin Gheorghe a trecut milimetric alături (’80). Nu a contat însă. Giurgiuvenii s-au impus cu 1-0 și așteaptă cu optimist returul cu FK Zira, din Europa League.

16 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca