ASA, pe un butoi cu pulbere! N’Doye, conflict cu Mutu! Senegalezul a făcut scandal pe margine

ASA, pe un butoi cu pulbere! N’Doye, conflict cu Mutu! Senegalezul a făcut scandal pe margine

Ousmane N’Doye a avut o reacţie nervoasă în timpul meciului dintre ASA şi Pandurii, scor 0-2. Adrian Mutu a fost cel care l-a enervat pe mijlocaş!

Dacă în alte partide a preferat să fie rezervă, Mutu a început ca titular în meciul cu Pandurii. „Briliantul” nu s-a făcut remarcat în prima repriză şi, forţat şi de împrejurări, a luat decizia să rămână pe bancă în actul secund. În drumul spre vestiare, Mutu l-a anunţat pe N’Doye că va intra în locul său în repriza secundă. Doar că, surpriză! Fostul star al naţionalei l-a introdus pe Costa. Alegerea decarului l-a scos din minţi pe senegalez, care cu greu s-a putut abţine să nu riposteze.

Mutu i-a promis lui N’Doye că-l va introduce în minutele următoare, însă nici de această dată nu s-a ţinut de cuvânt! Fostul jucător al Fiorentinei a preferat să efectueze a treia schimbare trimiţându-l în teren pe Balaur, care l-a înlocuit pe Buş. Decizia „Briliantului” l-a scos din minţi pe senegalez. N’Doye i-a adresat cuvinte dure lui Mutu, spre stupoarea staff-ului tehnic al vicecampioanei. Mai mult, mijlocaşul a trântit de pământ cu ghetele pe care ar fi urmat să le încalțe dacă intra!

 

7 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca