Anunțul surprinzător făcut de Tennis World în privința Simonei Halep. Ce scriu americanii - LOOKPLUS
on hide">
Anunțul surprinzător făcut de Tennis World în privința Simonei Halep. Ce scriu americanii

Anunțul surprinzător făcut de Tennis World în privința Simonei Halep. Ce scriu americanii

Românca Simona Halep și canadianca Eugenie Bouchard vor fi starurile care vor domina tenisul pe viitor, susțin cei de la Tennis World.

Simona Halep traversează o perioadă mai puțin fastă în ultimele luni, însă americanii sunt convinși că își va reveni și va avea un cuvânt greu de spus în tenisul mondial. Halep și Eugenie Bouchard sunt pariurile jurnaliștilor de la Tennis World, care notează că cele două tinere jucătoare de tenis se încadrează perfect în ”tiparul campioanelor”.

„Dacă cineva se mai întreba care va fi viitorul tenisului feminin, iată că Simona Halep și Eugenie Bouchard, la 23, respectiv 20 de ani, sunt două dintre cele mai sclipitoare talente din circuit. Având fiecare titluri WTA câștigate și câte o finală de Grand Slam în palmares, cele două s-au încadrat imediat în tiparul campioanelor. Cele două au cucerit și au uimit lumea, aducând în tenis o prospețime care s-a dovedit revigorantă pentru acest sport. Ele arată o calitate în joc care promite mult”, au scris americanii.

10 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca