UPDATE: Adi Popa, acontat de Reading. Mijlocașul va semna mâine cu englezii

UPDATE: Adi Popa, acontat de Reading. Mijlocașul va semna mâine cu englezii

UPDATE: Adi Popa s-ar fi înțeles cu Reading, grupare care va plăti 600.000 de euro în schimbul mijlocașului, anunță gsp.ro. Fotbalistul urmează să plece mâine dimineață în Anglia, unde va semna noul contract.

…………………………………………………

Aflat în ultimele 6 luni de contract, Adi Popa are șanse mari să plece de la Steaua încă din această iarnă.

Mijlocașul este dorit de mai multe echipe importante din Turcia, Belgia, Spania și Anglia. Ultima formație intrată în cursa pentru achiziționarea mijlocașului e Reading, ocupanta locului 4 în Championship după 27 de etape. Britanicii au făcut o ofertă de 500.000 de euro, însă Gigi Becali speră să-l cedeze pe cel puțin un milion de euro.

„Nu îl dau pe 500.000. Eu vreau un milion, am spus de la început. Popa nu pleacă pe 500.000. Dacă nu primesc un milion, Adi Popa mai stă la Steaua până în vară, când i se termină contractul”, a precizat Becali la Digisport.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a refuzat prelungirea contractului cu Steaua și speră să prindă un transfer în străinătate. „Eu cred că mi-am făcut datoria la Steaua. A venit momentul să plec. Mi-ar plăcea să joc în campionatul Spaniei”, spunea în dese rânduri Adi Popa, care a bifat 31 de meciuri şi 3 goluri pentru Steaua în acest sezon, în toate competițiile.

27 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca