Zicu predă o lecție de fotbal și de modestie: ”Nu eu am adus ASA pe primul loc” - LOOKPLUS
Zicu predă o lecție de fotbal și de modestie: ”Nu eu am adus ASA pe primul loc”

Zicu predă o lecție de fotbal și de modestie: ”Nu eu am adus ASA pe primul loc”

ASA Târgu Mureș a reușit o victorie mare pe Național Arena, 1-0 cu Steaua, rezultat care trimite gruparea ardeleană pe primul loc în clasament. Mureșenii au în acest moment cu două puncte mai mult decât trupa din Ghencea.

Ianis Zicu a decis meciul cu golul reușit în minutul 37, însă rămâne cu picioarele pe pământ. Fostul dinamovist refuză să pozeze într-un erou și spune că Steaua continuă să aibă prima șansă la titlu. ”În primul rând, nu eu am adus ASA pe primul loc. Toată lumea a muncit de la începutul sezonului. În acest moment suntem pe primul loc, dar nu noi suntem favoriți. Ei au program mai ușor, au prima șansă la titlu”, a declarat Zicu la microfonul Look TV.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a explicat cu umor de ce și-a ridicat tricoul după golul marcat în poarta lui Arlauskis: ”Le-am arătat tuturor burta să vadă lumea că nu sunt așa de gras cum se vede la televizor”.

Ianis Zicu recunoaște că nu se aștepta ca ASA să recupereze diferența mare de puncte de la finalul turului, când Steaua se afla la 13 lungimi în fața ardelenilor. ”Sincer, nu mă așteptam să recuperăm atât de multe puncte. Mă așteptam doar la o clasare pe unul din locurile 1-4. Mureșan joacă mai bine când e huiduit. El a jucat foarte bine și la Ploiești, și atunci a fost huiduit, la fel și acum. Și am gestionat foarte bine situația. Toți specialiștii în fotbal au vorbit timp de două săptămâni că noi nu putem să gestionăm foarte bine situația, dar uite că am făcut-o”, a mai spus Zicu.

La final, acesta a explicat ce ar însemna pentru Târgu Mureș câștigarea campionatului. ”Ar fi ceva extraordinar pentru întreg orașul, mai ales că n-am fost favoriți. Când jucam la Dinamo eram favoriți, acum nu, așa cum nu am fost nici când eram la Timișoara și am fost aproape de titlu”, a încheiat Zicu.

29 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: