Zece pentru nota 10! An perfect pentru Bogdan Mitrea (VIDEO) - LOOKPLUS
Zece pentru nota 10! An perfect pentru Bogdan Mitrea (VIDEO)

Zece pentru nota 10! An perfect pentru Bogdan Mitrea (VIDEO)

Zece goluri pentru nota 10. Bogdan Mitrea este jucătorul care i-a fascinat în 2014 pe oamenii de fotbal din România. A avut mult de luptat până să ajungă unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Liga I, dar a muncit și a dovedit că se poate.

Începutul nu a fost, însă, deloc promițător. Născut în inima Ardealului, la Cluj-Napoca, Mitrea a picat primul examen din fotbal, după experiența eșuată de la Universitatea. S-a zbătut în anonimat tocmai în eșalonul al patrulea. Beiuș avea să fie primul tren spre fotbalul mare. Au urmat apoi SESO Câmpia Turzii și CSMS Iași, dar a debutat în Liga I abia la 25 de ani.

Mitrea a avut nevoie de doar două sezoane pentru a arăta cine este cu adevărat. Finalul lui 2014 l-a găsit pe fundașul Viitorului cu o zestre de 10 goluri marcate și telegramele primite de la echipa națională. „A fost un an bun, pe toate planurile, atât personal, cât și cu echipa, am reușit să fiu convocat la națională de 3-4 ori. Sincer nu-mi puteam dori mai mult de la acest an”, a declarat fundașul, în cadrul unui material marca Look TV.

Chiar dacă nu a debutat încă printre „tricolori”, Mitrea trăia un vis când naționala, condusă de pe bancă de Iordănescu și de Hagi din teren, scria istorie la Mondialul din America. La două decenii de la performanța generației de aur, Mitrea a ajuns să fie antrenat la echipa de club tocmai de Hagi, iar la națională de generalul Iordănescu.

„Sincer, e frumos, pentru că am copilărit cu rezultatele dânșilor la echipa națională. Ne-au făcut cei mai fericiți, mai ales când au jucat la turneele finale și e o onoare să lucrez cu acești doi mari antrenori. Vreau să continuu la fel, la nivelul acesta, și sigur dacă voi juca bine, voi avea șansa să debutez”, a mai spus fotbalistul, după care și-a comentat la rugămintea reporterilor Look TV propriul gol, înscris în Ștefan cel Mare, cu Dinamo.

1 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: