Ze Maria, dezvăluiri șocante despre Massone: "Tratează jucătorii ca pe niște sclavi, pentru că sunt români" - LOOKPLUS
Ze Maria, dezvăluiri șocante despre Massone: „Tratează jucătorii ca pe niște sclavi, pentru că sunt români”

Ze Maria, dezvăluiri șocante despre Massone: „Tratează jucătorii ca pe niște sclavi, pentru că sunt români”

Ze Maria a ieșit la atac după ce a fost dat afară de două ori într-o săptămână de la Ceahlăul. Brazilianul l-a criticat dur pe Angelo Massone, despre care spune că îi trata pe jucători ca pe niște sclavi doar pentru că sunt români!

„Se vorbea de un proiect pe termen lung, dar am lucrat cu un preşedinte care îşi trata jucătorii ca pe sclavi. Susţinea că trebuie conduşi cu o mână de fier pentru că sunt români. A făcut promisiuni pe care nu le-a respectat şi a stricat o jucărie lăudată de toată lumea. Probabil era gelos, nu suporta să nu îşi vadă numele în ziare”, a răbufnit Ze Maria într-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport.

Tehnicianul brazilian a dezvăluit și cum au reacționat jucătorii la vestea demiterii sale. „Când am mers în vestiar să le spun, jucătorii au ameninţat că nu vor intra în teren, mai ales că nu au fost plătiţi de două luni. În acel moment, Massone, care are prezent la întâlnire, s-a înfuriat şi a vorbit de „revolta sclavilor”. În cele din urmă, a renunţat la ideea concedierii şi le-a promis jucătorilor că-i va plăti din buzunarul său până la 16 aprilie dacă nu va încheia acordul cu un sponsor cu care era în tratative. Reuniunea cu acest sponsor era programată în seara zilei de 16 aprilie, la Roma, deci era clar că scadenţa nu va fi respectată”, a subliniat Ze Maria.

„Nu voia nici măcar să-mi plătească biletul de avion”

„Au fost momente în care nu am avut bani nici măcar pentru o gustare… Ştiu că ieri unii jucători şi-au luat salariul pe februarie şi cred că alţii vor fi plătiţi în zilele următoare, eu în schimb nu mi-am luat banii de luni de zile şi când Massone m-a concediat, mi-a spus să plec rapid din hotel, să las maşina şi materialul tehnic. Nu voia nici măcar să-mi plătească biletul de avion pentru a mă întoarce acasă, iar în ceea ce priveşte sumele restante, mi-a spus: „Mai întâi să vedem cum te comporţi”. În cele din urmă mi-a plătit biletul de avion”, a precizat brazilianul.

22 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: