Wellington, cu ochii în lacrimi: „Justiția trebuie să facă ceva. Nu sunt o maimuță la grădina zoologică” (VIDEO) - LOOKPLUS
Wellington, cu ochii în lacrimi: „Justiția trebuie să facă ceva. Nu sunt o maimuță la grădina zoologică” (VIDEO)

Wellington, cu ochii în lacrimi: „Justiția trebuie să facă ceva. Nu sunt o maimuță la grădina zoologică” (VIDEO)

Atacantul Concordiei Chiajna, Carlos Wellington, a izbucnit la finalul partidei cu Rapid, după ce tot meciul a fost înjurat de fanii giuleștenilor și i s-a aruncat direct în cap o banană. A plâns în vestiar și apoi s-a confesat la microfonul Look TV.

„Normal că mă afecteză. Soția și copilul meu au fost în tribună. E păcat, este incredibil ce s-a întâmplat. Niște, nici nu știu cum să-i numesc, să facă așa ceva…Am vrut să ies de pe teren, tot eu am primit galben după toate astea. Eu am venit în România, am învățat românește, respect pe toată lumea, dar eu nu sunt respectat. Ce am simțit azi este ceva incredibil, sunt foarte supărat”, a spus acesta la Look TV.

Brazilianul ilfovenilor a spus că așa ceva nu i s-a întâmplat niciodată și așteaptă ca justiția să intervină în acest caz. De asemenea, a mai dezvăluit că aceste lucruri l-au motivat și mai mult să înscrie, dar nu a reușit.

„Nu te poți concentra când ți se strigă că ești maimuță. Niciodată în viața mea nu mi-am dorit mai mult ca în seara aceasta să dau un gol. Federația sau nu știu cine ar trebui să facă ceva, nu se poate așa ceva. E prima oară în viața mea când mi se întâmplă așa ceva. Justiția trebuie să facă ceva. Copilul m-a întrebat ce s-a întâmplat, de ce s-a aruncat cu o banană în mine. Nu sunt la grădina zoologică”, a mai spus fotbalistul Concordiei.

3 octombrie 2014

4 comentarii la acest articol To “Wellington, cu ochii în lacrimi: „Justiția trebuie să facă ceva. Nu sunt o maimuță la grădina zoologică” (VIDEO)”

  1. NU sint un ‘FAN’ al negrilor, dar gestul si apostrofarile „rapidistilor” la adresa lui Wellington dovedesc, IN CEL MAI BUN CAZ, LIPSA TOTALA DE EDUCATIE…

  2. astia nu sunt seriosi de asta rapidul nu merita sa castige nimic si sa vie retrogradati asa merita sarucul welington ar fi bn sa se trezeasca rapidul in liga a 5a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: