Voluntariul, de neoprit dub comanda lui Niculescu. Ilfovenii, ca și salvați de la retrogradare - LOOKPLUS
Voluntariul, de neoprit dub comanda lui Niculescu. Ilfovenii, ca și salvați de la retrogradare

Voluntariul, de neoprit dub comanda lui Niculescu. Ilfovenii, ca și salvați de la retrogradare

FC Voluntari a renăscut sub comanda lui Claudiu Niculescu. Ilfovenii au câștigat și cu Timișoara, scor 2-1, și au urcat până pe locul secund în play-out, cu 30 de puncte.

Gazdele au deschis scorul în minutul 9, prin Balaur, care a trimis cu latul din apropiere, fără speranțe pentru portarul advers. Timișorenii au egalat prin Henrique, dar golul a fost anulat pentru un fault în atac al atacantului bănățenilor (’18). Soljic a fost și el aproape de reușită, dar lovitura sa de cap a trecut puțin alături (’20).

Oaspeții au reușit totuși egalarea în minutul 26, după un penalty obținut și transformat de Henrique. Voluntariul putea pleca în avantaj la cabine, dar Straton a avut un reflex uluitor la lovitura de cap expediată de Maftei (’35). Nici Cazan nu a fost mai norocos, trimițând pe lângă din interiorul careului (’44).

Popadiuc a adus bucuria în tabăra ilfovenilor, cu un gol marcat la începutul reprizei secunde. Jucătorul gazdelor a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat la colțul lung, fără speranțe pentru Straton (’49). Henrique putea restabili egalitatea, dar Balauru s-a opus excelent (’53). La reluare, Bălan putea aduce liniștea pentru Voluntari, dar a ratat ținta de la aproximativ 14 metri (’56).

Timișorenii au căutat egalarea, dar fără vreun efect pe tabelă. S-a terminat 2-1, rezultat care îi aduce pe ilfoveni tot mai aproape de salvarea de la retrogradare. În schimb, Timișoara ocupă doar locul 5 în play-out, cu 22 de puncte, și tremură în bătălia pentru supraviețuirea în primul eșalon.

5 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: