Vlad Munteanu se încurajează: „Orice echipă din România e de bătut” - LOOKPLUS
Vlad Munteanu se încurajează: „Orice echipă din România e de bătut”

Vlad Munteanu se încurajează: „Orice echipă din România e de bătut”

Universitatea Cluj nu se mai regăsește după plecarea lui Mihai Teja. Sub comanda lui George Ogăraru, „șepcile roșii” au înregistrat două înfrângeri și s-au calificat cu mari emoții în optimile Cupei României, în dauna Bihorului.

Vlad Munteanu se arată îngrijorat de forma slabă pe care o traversează „studenții” chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. „Cu Bihorul ne doream o victorie mult mai clară, să nu ajungem să ne consumăm energia, care probabil că va conta și luni. Am arătat mai bine ca echipă, dar nu așa cum ne dorim noi sau cum își dorește fiecare suporter al Universității. Ne-am fi dorit să avem liniște înaintea meciului cu CFR, care e un joc foarte important pentru orașul Cluj. După meciul din primăvară, CFR va dori să-și ia revanșa, deci nu va fi ușor. Puteam să avem și 10 eșecuri, presiunea ar fi fost la fel de mare. CFR e o echipă foarte bine pregătită fizic, are un moral bun, antrenorul a reușit să facă un grup unit acolo. Meciul de luni va fi mult mai greu decât cel din primăvară. Nu are rost să ne prezentăm dacă mergem cu ideea că sigur pierdem. Orice echipă din România e de bătut”, a declarat administratorul special al „șepcilor” la emisiunea Fotbal Plus, de pe Look PLUS.

Munteanu susține că fanii „alb-negrilor” au toate motivele să fie supărați pe echipă din cauza ultimelor rezultate. Oficialul are încredere, totuși, în Ogăraru că va reuși să redreseze corabia Universității. „E normal ca fanii să fie nemulțumiți, și noi suntem nemulțumiți. Trebuia să facem mai multe puncte, ținând cont cu ce echipe am jucat până acum. Ogăraru e sigur pe el, are staff care îl poate ajuta. Avem încredere că va duce echipa unde ne dorim cu toții. E clar că are nevoie de puțină răbdare ca să-și cunoască echipa cât mai bine. Ogăraru e omul potrivit pentru a duce proiectul mai departe”, a precizat Munteanu.

26 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: