Visul frumos continuă! Bawab decide derby-ul Olteniei (VIDEO) - LOOKPLUS
Visul frumos continuă! Bawab decide derby-ul Olteniei (VIDEO)

Visul frumos continuă! Bawab decide derby-ul Olteniei (VIDEO)

CS U Craiova s-a impus în deplasarea de la Târgu Jiu, cu Pandurii, cu scorul de 1-0, prin reușita lui Bawab. Gorjenii au ratat o sumedenie de ocazii, dar nu au putut să-l învingă pe Bălgrădean.

Derby-ul Olteniei a început în nota de dominare a gazdelor, care porneau cu un moral bun după victoria din semifinalele Cupei Ligii Adeplast, cu Dinamo. Nuno Rocha a izbit bara cu o execuție de mare fotbalist, iar apoi, arbitrul Ovidiu Hațegan le-a refuzat Pandurilor o lovitură de pedeapsă în minutul 15, când Nicoară a fost faultat clar în careu de Băluță. Centralul a decis să lase însă jocul să continue. Apoi, Mihai Pintilii a „croșetat” superb printre fundașii Craiovei și a centrat ideal în fața porții pentru Mihai Roman, dar atacantul gorjenilor a irosit cu seninătate șansa de a deschide scorul.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, golul a venit în cele din urmă, dar la cealaltă poartă. În minutul 56, Bawab a marcat după un contraatac de manual purtat de Băluță, care a prelungit la Nuno Rocha, iar ultimul l-a servit perfect pe atacantul iordanian. Apoi, Pandurii a mai ratat o dată, prin Paul Anton, blocat excelent de Bălgrădean. Ultima oportunitate le-a aparținut tot gorjenilor, prin Pintilii, care a trimis peste transversală din poziție ideală, după centrarea lui Nicoară. Craiova s-a apărat bine pe final și a câștigat alte trei puncte, care îi permit să viseze în continuare la cupele europene.

23 februarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: