Vis spulberat! Craiova a ratat la mustaţă victoria pe terenul Pandurilor! Oltenii vor juca în play-out! - LOOKPLUS
Vis spulberat! Craiova a ratat la mustaţă victoria pe terenul Pandurilor! Oltenii vor juca în play-out!

Vis spulberat! Craiova a ratat la mustaţă victoria pe terenul Pandurilor! Oltenii vor juca în play-out!

Sursa foto: csuc.ro

CS U Craiova a scăpat printre degete victoria pe terenul Pandurilor, succes care ar fi menţinut-o în lupta pentru accederea în play-off. Derby-ul Olteniei s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

Ropotan a fost primul care a tras semnalul de alarmă. Mijlocaşul a reluat spectaculos din voleu, dar mingea a trecut pe lângă poarta oaspeţilor (‘2). La nici 7 minute, Măzărache a reuşit să deschidă scorul, după ce a dejucat ieşirea greşită la offside a gazdelor. Atacantul, aflat la primul său gol în Liga 1, l-a învins pe Stanca cu un şut la firul ierbii! Măzărache a fost aproape de dublă şi în minutul 16, dar goalkeeper-ul Pandurilor a intervenit excelent din faţa sa. Antal a fost la un pas de egalare, însă Straton a reuşit să respingă de lângă bară (’24).

Craiova şi-a arătat colţii la poarta adversă şi în actul secund. Stanca a scăpat un balon în faţă, dar Iliev şi Acka nu au putut să reia în plasă din doar câţiva metri (’63). Finalul de meci a fost unul incandescent. Hora a avut şi el golul în bocanc, dar a trimis peste poarta oaspeţilor din interiorul careului. Totuşi, gazdele au reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă, prin Wellington (’87). Brazilianul a trimis sub bară, după o pasă superbă dată de Grecu.

Oaspeţii au forţat golul victoriei care i-ar fi menţinut în lupta pentru accederea în play-off, dar apărarea Pandurilor a fost de neclintit!

22 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: