Viitorul - Voluntari 0-0. Campioana, în vrie! Echipa lui Hagi, doar o singură victorie în 5 etape - LOOKPLUS
Viitorul – Voluntari 0-0. Campioana, în vrie! Echipa lui Hagi, doar o singură victorie în 5 etape

Viitorul – Voluntari 0-0. Campioana, în vrie! Echipa lui Hagi, doar o singură victorie în 5 etape

Viitorul nu se regăsește în acest sezon. Campioana rămâne cu doar o singură victorie după 5 etape, ca urmare a remizei cu FC Voluntari, scor 0-0.

Constănțenii au semnat prima ocazie a partidei, prin Ganea, care a executat periculos o lovitură liberă, mingea scurgându-se milimetric alături (‘2). Ilfovenii au răspuns prin Voduț, care, jenat de un adversar, nu l-a putut învinge pe Rîmniceanu (’11). Goalkeeperul gazdelor a intervenit și la lovitura de cap a lui Mihai Popescu (’30).

Ganea a avut din nou golul în bocanc, dar a șutat lamentabil din lateral stânga (’31). Benzar a creat și el panică în careul advers, dar fără vreun efect pe tabelă (’55, ’59). Chițu a ratat șansa deschiderii scorului, după ce a trimis execrabil cu capul din doar 5 metri (’60). Voduț a trecut din nou pe lângă gol, șutând puțin alături de la marginea careului (’75).

Viitorul a căutat să perforeze poarta adversă, dar fără sorți de izbândă. S-a terminat 0-0, rezultat care agită și mai mult apele în tabăra constănțenilor. Campioana are un bilanț dezastruos după primele 5 etape: 3 eșecuri, un egal și o victorie.

8 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: