Viitorul se teme că ar putea pierde titlul la TAS. "Cei trei judecători nu sunt oameni de sport" - LOOKPLUS
Viitorul se teme că ar putea pierde titlul la TAS. „Cei trei judecători nu sunt oameni de sport”

Viitorul se teme că ar putea pierde titlul la TAS. „Cei trei judecători nu sunt oameni de sport”

Oficialii Viitorului iau în calcul faptul că ar putea pierde titlul la TAS. Cristian Bivolaru se teme de modul în care va fi judecat cazul.

„Pentru noi nu este niciun dubiu. Viitorul este campioana României. Cum poate un club al cărui președinte este membru în Comitetul Executiv și care a votat acest regulament (Valeriu Argăseală, președinte FCSB, n.red.), să conteste clasamentul? Steaua s-a luptat la titlu în acest format timp de două sezoane. Și abia acum a început să conteste regulamentul. Specialiștii în drept și în drept sportiv susțin că regulamentul este explicit. Problema este că cei trei judecători de la TAS nu sunt oameni de sport. Există temerea că ar putea lua o decizie strict în litera regulamentului, care poate fi interpretat dacă nu se studiază apărările cu mare atenție. Am această temere”, a avertizat Bivolaru la Sport.ro.

„TAS a prelungit termenul pentru predarea dosarelor până pe 10 iulie. Judecătorilor le rămâne o zi să studieze apărările. Și e puțin. Sper să aibă posibilitatea de a le analiza în detaliu”, a adăugat directorul general al Viitorului.

Tribunalul Sportiv de la Lausanne va da verdictul în acest caz pe 12 iulie, cu 2 zile înaintea tragerii la sorți pentru preliminariile UCL.

6 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: