Viitorul, la prima victorie după 7 etape de secetă. Miriuță își simte postul amenințat! - LOOKPLUS
Viitorul, la prima victorie după 7 etape de secetă. Miriuță își simte postul amenințat!

Viitorul, la prima victorie după 7 etape de secetă. Miriuță își simte postul amenințat!

Viitorul a obținut prima victorie după 7 etape de secetă. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-1 pe terenul Concordiei Chiajna și a urcat pe locul 9 în clasament, cu 8 puncte.

Aflate în foame mare de puncte, Concordia și Viitorul erau obligate să câștige pentru a nu-și complica și mai mult situația în clasament. Prima repriză a fost la discreția campioanei, care și-a creat numeroase ocazii la poarta lui Bălgrădean. Eric a spart gheața în minutul 35, după ce a catapultat mingea în plasă de la aproximativ 20 de metri.

Ilfovenii au revenit în joc, după ce au profitat de o gafă în lanț a apărării adverse. Fota a trimis în careul advers, iar mingea deviată de Mladen nu a fost oprită de Râmniceanu, care a scăpat balonul printre mâini, în poartă (’48). Țucudean i-a readus însă în avantaj pe constănțeni, cu un șut violent, de la 15 metri, aproape de vinclu (’71).

Chiajna a solicitat un penalty pe finalul meciului, după un presupus henț în careu al lui Boli, dar arbitrul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue (’88). Concordia a reușit să egaleze prin Fota, în prelungiri, dar golul a fost anulat pentru un henț comis de fotbalistul gazdelor (90+3)! S-a terminat 1-2, rezultat care agită și mai mult apele în tabăra ilfovenilor. Chiajna a obținut doar 2 puncte sub comanda lui Vasile Miriuță, care ar putea avea soarta lui Dan Alexa.

27 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: