Viitorul o scoate pe Astra din lupta la titlu. Meci interzis cardiacilor la Giurgiu! - LOOKPLUS
Viitorul o scoate pe Astra din lupta la titlu. Meci interzis cardiacilor la Giurgiu!

Viitorul o scoate pe Astra din lupta la titlu. Meci interzis cardiacilor la Giurgiu!

Viitorul a câştigat pe terenul Astrei, scor 2-1, după un meci interzis cardiacilor. Elevii lui Hagi ocupă primul loc în play-off, cu 33 de puncte, în timp ce giurgiuvenii se situează pe 5, cu 23 de puncte.

Oaspeţii au semnat prima mare ocazie a partidei, prin Chiţu, care a şutat peste dintr-o poziţie ideală (‘9). Atacantul şi-a luat însă revanşa în minutul 13, când a marcat în poarta goală, după un un-doi involuntar cu Săpunaru. Budescu a fost aproape de egalare, dar Rîmniceanu s-a opus la execuţia mijlocaşului (’15). Trupa lui Hagi şi-a dublat avantajul, după o gafă a lui Săpunaru, care şi-a introdus balonul în propria poartă, în urma unei centrări a lui Florinel Coman (’20).

Trei penalty-uri ratate în doar 11 minute!

Viitorul putea marca şi golul trei, dar Chiţu a ratat un penalty provocat de acelaşi Săpunaru (’31). După câteva minute, oaspeţii au primit o nouă lovitură de pedeapsă, ratată însă de Florinel Coman (’37). La ambele penalty-uri, Iliev a intervenit providenţial!

Giurgiuvenii au revenit în joc în minutul 39, prin Florea, care a înscris cu un şut plasat, la colţul lung, din interiorul careului. La reluare, gazdele au primit şi ele o lovitură de pedeapsă, dar Florea a trimis alături de la punctul cu var (’42)!

Campionii puteau restabili egalitatea şi în startul actului secund, însă Ioniţă a avut o intervenţie providenţială (’49). Casap a irosit şi el şansa să spulbere orice emoţie în privinţa învingătoarei, dar a şutat alături dintr-o poziţie excelentă (’66). Buş a avut în patru rânduri golul în bocanc, dar de fiecare dată a fost lipsit de inspiraţie la finalizare (’69, ’70, ’82, 89). Scor final: 1-2!

3 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: