Viitorul, în alertă înaintea duelului cu FCSB! Alibec le dă frisoane elevilor lui Hagi - LOOKPLUS
Viitorul, în alertă înaintea duelului cu FCSB! Alibec le dă frisoane elevilor lui Hagi

Viitorul, în alertă înaintea duelului cu FCSB! Alibec le dă frisoane elevilor lui Hagi

Jucătorii Viitorului sunt în alertă înaintea meciului cu FCSB. La 3 puncte în spatele „roș-albaștrilor”, elevii lui Hagi sunt obligați să câștige luni în fața trupei lui Reghe pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Romario Benzar și-a avertizat colegii înaintea duelului decisiv cu FCSB. Fundașul Viitorului știe și de unde vine pericolul de la echipa lui Becali, însă e sigur că formația lui Hagi are forța necesară să câștige disputa de pe Arena Națională.

„Alibec și Tănase le fac tot jocul, cei doi sunt jucători foarte valoroși și le vom acorda o atenție mai mare. Oricând pot să decidă soarta unui meci. Îi știm destul de bine, au fost aici la noi, suntem prieteni cu ei, dar sperăm să-i batem cum am făcut-o și în tur. Pentru noi ar fi mai dificil să joace Alibec. Dacă ar juca Gnohere, ar fi mai bine. Cred că le este frică de noi și vor sta mai pe apărare. Nu mă interesează problemele lor, important este ca noi să ne facem jocul. Am demonstrat că putem să-i batem și că am fost echipa cea mai bună din campionat”, a precizat Benzar.

Fundașul riscă să nu evolueze în partida de luni, nefiind încă refăcut complet după accidentarea suferită. Benzar nu s-a pregătit cu echipa, însă e optimist că va prinde jocul cu FCSB.

„Nu m-am antrenat normal, am avut o întindere, sper să intru de azi sau de mâine. Vom vedea dacă voi juca. Nu pregătim meciul la egal, jucăm doar la victorie. Un egal nu ne ajută foarte mult, pentru că este și Dinamo în spatele nostru. Noi trebuie să câștigăm dacă vrem să luăm titlul. Sunt convins că vom face un meci ofensiv și vom marca”, a punctat Benzar.

Duelul FCSB – FC Viitorul are loc luni, 24 aprilie, de la ora 20:30, pe Look TV.

21 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: