Viitorul a făcut show cu FC Botoșani. Trupa lui Hagi încheie anul pe primul loc - LOOKPLUS
Viitorul a făcut show cu FC Botoșani. Trupa lui Hagi încheie anul pe primul loc

Viitorul a făcut show cu FC Botoșani. Trupa lui Hagi încheie anul pe primul loc

Viitorul a câștigat cu 3-1 în fața Botoșaniului și încheie anul pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte după 21 de etape.

Gazdele au început, practic, partida de la 0-1, după ce Roman a deschis scorul după nici 8 secunde de joc! Fostul mijlocaș rapidist a profitat de o neînțelegere dintre Ganea și Buzbuchi și a înscris cel mai rapid gol din acest sezon al Ligii 1. Roman a avut șansa „dublei”, însă portarul Viitorului a reușit să pareze (‘6).

Trupa lui Hagi a egalat destul de repede. Gabi Iancu a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de Coman, care a fost faultat de Burcă (’16). La reluare, Benzar putea să-și ducă în avantaj echipa, dar Albuț a avut un reflex uimitor (’24). Goalkeeper-ul oaspeților a intervenit providențial și la execuția lui Coman (’28). Albuț și-a salvat echipa de la un gol ca și făcut și pe finalul reprizei, când l-a stopat pe Chițu, lansat excelent de Răzvan Marin (’41).

Viitorul și-a continuat asediul la poarta adversă și în actul secund. Coman a trimis puțin peste din interiorul careului (’49), iar Chițu a dus scorul la 2-1, cu o lovitură de cap, după o nouă pasă impecabilă a lui Marin (’50). Fiul lui Petre Marin a majorat diferența pe tabelă 12 minute mai târziu, când a finalizat elegant, cu o scăriță de efect (’62). Marin a fost aproape de „dublă”, dar a tras pe lângă din situație de unu la unu cu portarul advers (’66). Cicăldău a semnat o ocazie uriașă în minutul 80. Mijlocașul gazdelor nu a putut relua în plasă din doar câțiva metri, fiind blocat la sacrificiu de Patache!

S-a terminat 3-1, rezultat cu care Viitorul rămâne pe prima poziție în clasament, cu 42 de puncte. Steaua încheia anul pe locul secund, cu 40 de puncte, urmată de

19 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: