VIDEO+FOTO Loredana e fan Craiova: "Am plecat de la ora de matematică să văd meciul cu Benfica" - LOOKPLUS
VIDEO+FOTO Loredana e fan Craiova: „Am plecat de la ora de matematică să văd meciul cu Benfica”

VIDEO+FOTO Loredana e fan Craiova: „Am plecat de la ora de matematică să văd meciul cu Benfica”

Sursa foto: csuc.ro

Deși este moldoveancă, Loredana a recunoscut că este suporterul Craiovei. Artista le-a demonstrat fanilor olteni dragostea pentru Știința în ultimul concert pe care l-a susținut la Sala Polivalentă.

Nimeni nu ar fi crezut că Loredana e microbistă. Cântăreața e îndrăgostită de fotbal, iar această pasiune i-au insuflat-o fratele și tatăl ei, care iubeau Știința și nu ratau niciun meci. Ține minte perfect duelul cu Benfica din 1983 și spune că poate oricând să cânte imnul Craiovei, dacă îl are pe fratele ei alături.

„Țin minte că profesorul ne-a lăsat să plecăm de la ora de matematică, să vedem meciul cu Benfica. Foarte ciudat, nu? Moldovenii să țină cu oltenii. Dar se pare că moldovenii și oltenii au foarte multe în comun. Cumva, n-am avut niciodată atâtea posibilități materiale ca alte zone ale țării. Au fost niște zone mai defavorizate. Și cred că această suferință a noastră comună ne-a adus împreună”, a povestit Loredana.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LlF__ApAYoc?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

3 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: