VIDEO+FOTO Fost fotbalist, bătut cu bestialitate într-un magazin! Apel disperat al familiei - LOOKPLUS
VIDEO+FOTO Fost fotbalist, bătut cu bestialitate într-un magazin! Apel disperat al familiei

VIDEO+FOTO Fost fotbalist, bătut cu bestialitate într-un magazin! Apel disperat al familiei

Fostul goalkeeper al Voinței Sibiu, Dumitru Pârvu, a fost bătut crunt de un individ într-un magazin. Întâmplarea a avut loc în urmă cu 4 luni, însă abia acum au apărut imaginile. Sora fostului fotbalist a fost cea care a decis să dea imaginile presei, anunță Ora de Sibiu.

Dumitru Pârvu a fost lovit puternic de un bărbat, după un dialog ceva mai aprins între cei doi. Deși în magazin se mai aflau și alte persoane, nimeni nu a îndrăznit să intervină. Sora fostului fotbalist, Ioana Cristea, a cerut ajutorul celor care ar putea să-l identifice pe agresorul fratelui ei.

„Iată că nici după trei luni făptuitorii nu sunt traşi la răspundere! Am văzut şi noi, familia victimei, VIDEO-urile cu imaginile agresiunii, imagini în care fratele meu e lovit foarte violent, aflat la pământ, aplicându-i-se şi picioare direct în cap! Cruzimea de care dă dovadă acea „brută” nu trebuie tolerată sau iertată! Astfel că, vom face imaginile publice, solicitând AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE. Oricine poate da relaţii în acest sens despre făptaşul principal sau despre celalalte două persoane care îl însoţesc, poate contacta direct Poliţia la 112 sau Secţia 1 Sibiu, în timpul programului, la Tel: 0269 212 260. De asemenea, putem fi şi noi contactaţi, între orele 10:00-20:00 la tel: 0749 292 319″, apare în mesajul postat de sora lui Pârvu.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=w4WHCFqh5BM?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

6 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: