VIDEO Va fi spectacol în tribune la finala Cupei! Ultrașii Universității Cluj au umplut un tren și vin spre Capitală - LOOKPLUS
VIDEO Va fi spectacol în tribune la finala Cupei! Ultrașii Universității Cluj au umplut un tren și vin spre Capitală

VIDEO Va fi spectacol în tribune la finala Cupei! Ultrașii Universității Cluj au umplut un tren și vin spre Capitală

Peste 2.000 de fani ai ”studenților” au plecat în această dimineață spre București, pentru a-și susține favoriții în finala Cupei, împotriva Stelei.

Pe lângă suporterii care au închiriat un tren, numeroși alți ultrași se deplasează la această oră cu autocarele și cu mașinile personale spre Capitală. Fanii Universității Cluj vor fi susținuți de dinamoviști. Sute de ultrași ai câinilor și-au anunțat prezența la confruntarea cu Steaua, alături de ”frații” lor din Cluj, dat fiind faptul că cele două galerii sunt înfrățite.

Șeful galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, a făcut deja apel la suporterii ”câinilor” să li se alăture clujenilor. Acesta le-a cerut în mod special ultrașilor să nu aibă asupra lor însemne ale clubului Dinamo și să ia loc în peluza rezervată ”șepcilor”.

VEZI AICI VIDEO

Sursa foto și video: stiridesport.ro

31 mai 2015

Un comentariu To “VIDEO Va fi spectacol în tribune la finala Cupei! Ultrașii Universității Cluj au umplut un tren și vin spre Capitală”

  1. cine sta capra ca deobicei la steaua? u cluj iara s-o dus uistii in boscheti sa ia valize de la fekalu ala de cioban puscarias

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: