VIDEO Unic slogan la Dinamo: „să batem Steaua”. Apel disperat către fani - LOOKPLUS
VIDEO Unic slogan la Dinamo: „să batem Steaua”. Apel disperat către fani

VIDEO Unic slogan la Dinamo: „să batem Steaua”. Apel disperat către fani

Dinamo și-a făcut un scop nebunesc de a o învinge pe Steaua în derby de România. Într-un sezon ratat, „câinii” sunt dispuși să facă orice doar pentru a-și răpune marea rivală. Au realizat și un filmuleț prin care lansează un apel către fani.

„Mai am un singur dor: să bat Steaua”! Acesta ar fi sloganul dinamoviștilor pe final de campionat. Marius Niculae nu ratează nicio ocazie să reitereze ideea că-și dorește cu orice preț să-și învingă marea rivală, în timp ce mai tinerii săi colegi coabitează în jurul acesteia. Dinamo nu mai poate salva nimic din sezonul acesta, dar toată suflarea „alb-roșie” este concentrată pentru marele derby.

Dacă nu pierde cu Steaua, gruparea din Ștefan cel Mare se poate consola cu gândul că a încurcat-o în lupta pentru titlu, care va fi aproape imposibil de obținut în asemenea condiții. „Suntem unici. Istoria ne obligă”, se arată în filmulețul de prezentare al meciului de duminică, care conține un montaj cu imagini istorice din derby-urile disputate de-a lungul timpului. Filmulețul a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a „câinilor” și se poate urmări, AICI!

1 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: