VIDEO Un meci cât o rivalitate de-o viață! CSU Craiova – Dinamo, la ora 17.30, în direct pe Look TV - LOOKPLUS
VIDEO Un meci cât o rivalitate de-o viață! CSU Craiova – Dinamo, la ora 17.30, în direct pe Look TV

VIDEO Un meci cât o rivalitate de-o viață! CSU Craiova – Dinamo, la ora 17.30, în direct pe Look TV

CS U Craiova primește vizita celor de la Dinamo, într-un meci care poate naște orgolii nebănuite. Relevelația lui Cârțu și Săndoi are parte până acum de un sezon fabulos și nu are de gând să se oprească aici. De partea cealaltă, „câinii” au un moral bun după victoria cu Rapid și nici nu se gândesc la altă variantă decât victoria.

„Craiova-Dinamo este o poveste scrisă în jumătate de secol şi care a adunat deopotrivă bucurii şi dezamăgiri, orgolii şi trădări. Craiova-Dinamo este duelul în urma căruia s-au născut idoli şi au căzut barierele impuse de vremuri. Craiova-Dinamo este, probabil, cea mai mare rivalitate dintre o echipă din provincie şi o reprezentantă a Capitalei”. Acesta este pasajul prin care începe avancronica meciului de astăzi pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal. Articolul complet se poate citi, AICI!

Chiar dacă noua echipă a Craiovei nu este Universitatea care făcea senzație în anii 70-80, oltenii respiră fotbal și nu le-a luat foarte mult timp să se atașeze sentimental de noul club „alb-albastru”. În capitala Băniei vine Dinamo, o echipă care nu este obișnuită să fie primită cu aplauze în această zonă a țării. Craiova este pe locul 4, iar o victorie ar urca-o pe podium, în timp ce „câinii” lui Stoican se chinuie cu ultimele eforturi să salveze un sezon în care echipa a fost departe de așteptările din Ștefan cel Mare. De pe locul 8, o victorie i-ar propulsa direct pe 5, o poziție mult mai onorantă pentru un club de tradiția lui Dinamo.

Meciul, unul dintre cele mai interesante ale etapei, va începe la ora 17.30 și pote fi urmărit în transmisiune directă pe Look TV. De asemenea, toate fazele importante ale meciului, în format VIDEO, pe looktv.ro.

19 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: