VIDEO Super declaraţii marca Săpunaru! "Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam hoţ" - LOOKPLUS
VIDEO Super declaraţii marca Săpunaru! „Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam hoţ”

VIDEO Super declaraţii marca Săpunaru! „Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam hoţ”

Cristi Săpunaru este cunoscut drept un tip inteligent, care oferă mereu declaraţii spumoase reporterilor. La antrenamentul de astăzi al Rapidului, fundaşul a făcut spectacol, spre amuzamentul tuturor.

Cristi Săpunaru despre…

Convocarea la naţională şi accidentare

„Deocamdată sunt în refacere, îmi pare rău că nu am putut să fiu apt cu Feroe dacă eram convocat, îmi doresc să joc bine la Rapid şi poate asta mă va aduce înapoi în atenţia selecţionerului. Am avut ghinion cu accidentarea”

Recomandările date conducerii

„Apono e un jucător bun, am jucat cu el la Zaragoza, ca şi jucător şi persoană e oricând binevenit la Rapid. E normal să recomandăm jucători, ne pregătim pentru meseria de impresar. Pe cine aş vrea să aduc la Rapid? Pe Ronaldo! E treaba conducerii, dacă putem ajuta cu un sfat e foarte bine”

Perioada recentă de la Rapid

„E o perioadă minunată, nimeni nu se aştepta să facem atâtea puncte, toată lumea credea că vom da chix. Tratăm fiecare meci ca pe o finală”

Meciul României cu Feroe

„România va câştiga sigur, a fost un accident meciul acela din Grecia. Niciodată nu va mai câştiga Feroe cu Grecia, să fim serioşi. Bate România sigur”

Ce se făcea dacă nu era fotbalist

„Ce mă făceam dacă nu eram fotbalist? Hoţ!”

Stadionul din Giuleşti

„Stadionul ăsta nici cu bomba nu cade, e un stadion bine făcut, dar îmi doresc să îl mai văd măcar o dată plin. Dacă voi ajuta la renovare? Da, mi-am luat bidinea”

Keşeru vs. Florin Andone

„Între Keşeru şi Florin Andone ce aleg? Amândoi sunt valoroşi şi merită să fie la naţională, îi vreau pe amândoi în teren”

26 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: