VIDEO Steaua s-a făcut de râs cu Wisla Cracovia. Alibec, "dublă" spectaculoasă. Gnohere s-a accidentat - LOOKPLUS
VIDEO Steaua s-a făcut de râs cu Wisla Cracovia. Alibec, „dublă” spectaculoasă. Gnohere s-a accidentat

VIDEO Steaua s-a făcut de râs cu Wisla Cracovia. Alibec, „dublă” spectaculoasă. Gnohere s-a accidentat

Steaua a încheiat cu o înfrângere cantonamentul din Antalya. Trupa lui Reghe a pierdut amicalul cu Wisla Cracovia, scor 3-4, deși a condus cu 3-1!

Wisla a deschis scorul în minutul 14, dar golul a fost anulat pentru un presupus fault în atac asupra lui Niță. La reluare, steliștii au marcat prin Tamaș, care a expediat un trasor la colțul scurt, de la peste 25 de metri (’18).

Avantajul românilor a durat doar 6 minute. Ondrasek a restabilit egalitatea pe tabelă, după o acțiune personală de toată frumusețea (’24). A urmat un moment de panică pentru vicecampioni. Gnohere s-a accidentat la gleznă și nu a mai putut continua partida, fiind schimbat cu Achim (’25). În minutul 34, trupa lui Reghe a primit un penalty, contestat însă vehement de polonezi. Alibec a ratat însă intenționat lovitura de pedeapsă! Atacantul nu i-a mai iertat pe adversari în minutul 38, când a dus scorul la 2-1, cu un șut superb la colțul lung, din interiorul careului!

Steaua a început în forță și actul secund. Alibec a reușit „dubla”, cu o scăriță peste portarul advers (’53).

Wisla a redus din diferență în minutul 72, prin Denis Popovic, care l-a învins pe Niță cu un șut la colțul lung. Steliștii au redus din turație, iar acest lucru i-a costat. Brozec a egalat la 3-3, după ce a reluat spectaculos, la colțul scurt, profitând și de neatenția lui Niță (’89). La reluare, polonezii au înscris golul victoriei, după ce au făcut șah-mat apărarea stelistă (’90+1).

Echipa de start a Stelei (4-2-3-1): Niţă – Bălaşa, Moke, Tamaş, Momcilovic – Pintilii (’46 Filip), Muniru (Muniru) – Jakolis (’46 Enache), Alibec, De Amorim (’70 Tănase) – Gnohere (’25 Achim)

31 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: