VIDEO Steaua face spectacol și câștigă primul trofeu al sezonului - LOOKPLUS
VIDEO Steaua face spectacol și câștigă primul trofeu al sezonului

VIDEO Steaua face spectacol și câștigă primul trofeu al sezonului

Steaua a fost dezlănțuită în finala Cupei Ligii, cu Pandurii, și s-a impus fără emoții, scor 3-0, deși Gâlcă a folosit mai multe rezerve. Iancu, Chipciu și Țucudean au asigurat primul trofeu al sezonului și totodată al antrenorului „roș-albastru”.

Costel Gâlcă a decis să folosească o formulă experimentală în meciul pe care steliștii l-au considerat cel mai puțin important din tripla campionat – Cupa României – Cupa Ligii. Niță, Luchin, Latovlevici, Enceanu sau Neag și-au făcut loc în primul „unsprezece” și oamenii de fotbal considerau înaintea meciului că Steaua nu are nicio șansă. Dar pe teren lucrurile au stat diferit. „Roș-albaștrii” au deschis scorul încă din minutul 3. Breeveld a pătruns în careu și a fost faultat de Ungurușan, iar Comănescu nu a ezitat să arate punctul cu var. Iancu a transformat cu ușurință și fanii Stelei se pregăteau de sărbătoare. (VEZI VIDEO)

Pandurii au replicat periculos prin Nicoară, care l-a pus la grea încercare pe Niță, dar portarul Stelei, care de cele mai multe ori nu prinde nici lotul, s-a descurcat (VIDEO). Dacă prima repriză s-a încheiat pe un ton liniștit, începutul celei de-a doua a fost unul furibund pentru steliști. În minutul 47, Țucudean a dat tonul ratărilor cu o lovitură de cap, apoi Chipciu a fost blocat în două rânduri de Mingote, iar același Țucudean a ocolit din nou ținta, din poziție ideală. (VEZI VIDEO CU FAZELE).

În minutul 54, Chipciu a reușit o minunăție de gol. Adi Popa s-a descurcat excelent în careu, i-a pasat atacantului, iar acesta a trimis o bombă sub transversală, fără șanse pentru portarul gorjenilor (VIDEO). Din acest moment, Steaua s-a dezlănțuit. Pasele au pornit din propria jumătate și au curs șnur. De la Rusescu, mingea a ajuns în careu la Chipciu, care l-a umilit pe Vasiljevic și l-a servit ideal pe Țucudean, care a îndeplinit o simplă formalitate (VIDEO). Din minutul 67, Steaua conducea cu 3-0 și nimic nu se mai putea întâmpla. Primul trofeu a fost adjudecat de echipa din Ghencea, iar Gâlcă a cucerit primul trofeu din cariera de antrenor.

20 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: