VIDEO Steaua, departe de primăvara europeană! Vicecampioana a suferit în Elveţia - LOOKPLUS
VIDEO Steaua, departe de primăvara europeană! Vicecampioana a suferit în Elveţia

VIDEO Steaua, departe de primăvara europeană! Vicecampioana a suferit în Elveţia

Sursa foto: uefa.com

Steaua păstrează şanse infime la accederea în primăvara europeană. Vicecampioana României nu a reuşit decât o remiză pe terenul lui FC Zurich, scor 0-0.

Miza meciului şi-a pus amprenta pe jocul celor două echipe. Atât Steaua, cât şi FC Zurich nu şi-au creat multe ocazii la cele două porţi, fiind preocupate mai mult de anihilarea adversarului. Ratarea partidei i-a aparţinut lui William De Amorim. Nemarcat în careu, mijlocaşul a reluat peste o centrare excelentă venită de la Adi Popa(’22). Şi gazdele şi-au trecut în cont o ocazie monumentală. Cavusevic l-a luat la ţintă pe Niţă din doar câţiva metri (’40).

Adi Popa a fost aproape de un gol norocos în debutul actului secund, după ce a contrat o degajare a lui Vanins, dar portarul elveţienilor şi-a reparat eroarea la timp (’50). Steliştii au solicitat şi un penalty în minutul 68, după un contact între Muniru şi Sarr, dar centralul partidei nu s-a lăsat înduplecat!

Cele două formaţii au lăsat garda jos abia spre finalul meciului, când s-a jucat pe contre, dar niciuna dintre formaţii nu a reuşit golul izbăvitor. Scor final 0-0.

În celălalt meci al Grupei L, Osmanlispor a câştigat surprinzător pe terenul lui Villarreal, scor 2-1. Pentru turci au marcat Webo (‘8) şi Rusescu (’75), în timp ce pentru iberici a înscris Hernandez (’48). Osmanlispor e lider în grupă, cu 7 puncte, urmată de FC Zurich (5 p), Villarreal (5 p) şi Steaua (3 p). (VEZI AICI GOLURILE PARTIDEI)

3 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: