VIDEO și FOTO Marius Niculae s-a pregătit pentru derby. Cu Bianca Drăgușanu și soția lui Gabi Tamaș! - LOOKPLUS
VIDEO și FOTO Marius Niculae s-a pregătit pentru derby. Cu Bianca Drăgușanu și soția lui Gabi Tamaș!

VIDEO și FOTO Marius Niculae s-a pregătit pentru derby. Cu Bianca Drăgușanu și soția lui Gabi Tamaș!

Confruntarea dintre Dinamo și Steaua ține capul de afiș al rundei și al finalului de sezon indiferent de pozițiile ocupate de cele două combatante. Pentru ambele echipe, meciul are o miză specială.

Marius Niculae a ieșit la rampă cu aproape o lună înainte de meci, cu declarații care au avut darul să irite toată suflarea ”roș-albastră”. ”Tot ce-mi doresc e să bat Steaua sau FCSB. Sau cum le mai spune”, a fost afirmația care i-a înfuriat la culme pe steliști. Timpul a trecut, iar ”Săgeată” se vede acum foarte aproape de momentul mult așteptat.

Chiar dacă e conectat 100% la marele derby, Niculae și-a permis un moment de relaxare. Paparazzii cancan.ro l-au surprins pe atacantul ”alb-roșiilor” într-un restaurant împreună cu fosta sa soție, Cristina, cu soția lui Gabi Tamaș, Ioana, și cu Bianca Drăgușanu. Potrivit sursei citate, Marius Niculae a sudat câteva țigări și a băut vin. Nu este pentru prima dată când fotbalistul în vârstă de 33 de ani a fost surprins cu țigările și cu băutura înaintea unui meci. Niculae a fost chiar acuzat de fostul șef al ”câinilor”, Constantin Anghelache, că obișnuiește să-și piardă nopțile prin localuri, fără a îndrăzni însă să-l sancționeze.

VEZI VIDEO

3 mai 2015

Un comentariu To “VIDEO și FOTO Marius Niculae s-a pregătit pentru derby. Cu Bianca Drăgușanu și soția lui Gabi Tamaș!”

  1. SE SPUNE CA OMUL POATE CREA TOT CE ISI POATE IMAGINA. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : delia.barsan88@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: