VIDEO SAVUROS Ousmane N'Doye: „Am 12 goluri? Habar n-aveam. Sunt fericit, nu sunt supărat” - LOOKPLUS
VIDEO SAVUROS Ousmane N’Doye: „Am 12 goluri? Habar n-aveam. Sunt fericit, nu sunt supărat”

VIDEO SAVUROS Ousmane N’Doye: „Am 12 goluri? Habar n-aveam. Sunt fericit, nu sunt supărat”

Ousmane N’Doye a oferit un nou interviu savuros la finalul remizei dintre CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Printre „perlele” rostite de senegalez au fost unele memorabile.

N’Doye rămâne „show-man” indiferent de situație. Chiar dacă echipa sa nu câștigă, nu este niciodată supărat și se gândește mereu la jocul următor.

„Eu nu sunt supărat niciodată, chiar dacă pierd un meci. În fotbal se întâmplă orice. Noi pregătim un meci să-l câștigăm, dar acesta e sportul. Nu se știe niciodată. Am luat un punct, de ce să fiu supărat, sunt fericit? Sunt supărat doar că mă dor puțin genunchii. Dacă am ocazia să dau gol, dau”, a spus senegalezul la flash-interviul de după meci.

Mijlocașul lui ASA nici măcar nu știe câte goluri a înscris în acest campionat. A dezvăluit că s-a interesat înaintea meciului de numărul reușitelor sale, deoarece habar nu avea.

„Nu am jucat cu ghetele cu Gigi Becali. Nu înseamnă că dacă vom câștiga cu Steaua, luăm campionatul. Se joacă până la capăt. Habar n-am câte goluri am, serios. Nu știam că am 12, serios, i-am întrebat pe băieți câte goluri am. Nu am pierdut două puncte, am câștigat unul. Dacă suntem pe drumul cel bun, nu înseamnă că trebuie să câștigăm toate punctele. A fost 2-2, fiecare are un punct, e bine. O să vedeți cât de important este acest punct. M-am obișnuit deja cu ce e în campionatul românesc, mai mult vorbim decât facem”, a mai spus N’Doye.

17 aprilie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: