VIDEO Rapidul cere penalty, dar nu se dă! A procedat corect Radu Petrescu? - LOOKPLUS
VIDEO Rapidul cere penalty, dar nu se dă! A procedat corect Radu Petrescu?

VIDEO Rapidul cere penalty, dar nu se dă! A procedat corect Radu Petrescu?

Rapidiștii au solicitat lovitură de pedeapsă în minutul 82. Jucătorii lui Bergodi au reclamat un henț în careu al lui Voicu.

Kikas a pătruns în banda dreaptă, a pasat pentru Benson, iar jucătorii Rapidului au luat foc. Reluările TV au arătat că mingea l-a lovit în mână pe Ionuț Voicu, dar Radu Petrescu a considerat că nu a fost intenționat și a lăsat jocul să continue.

4 mai 2015

6 comentarii la acest articol To “VIDEO Rapidul cere penalty, dar nu se dă! A procedat corect Radu Petrescu?”

  1. ” RAPIDUL A SOLICITAT ” Futu-va familia in gura de ziaristi infecti si in special tu adrian cheltuitoru care esti o scursura de militian dinamovist !!! Ba scarbele draq’ de ziaristi A FOST PENALTY CLAR …… de maine ma pisi pe cartele voasatra si pe postul vostru tv !!!

    • Javra asta de comentator sta in militari in M23 sc 2.Cand esti comentator sportiv trebuie sa fii impartial indiferent cu cine tii.Luati lectii de la cei de la eurosport.

      • mitran, ai vazut meciul televizat la radio sau iti mai semnalizezi prostia asa din cand in cand sa te stie lumea?Uita-te in mm la faza de cate ori vrei tu, ca e fault clar.Sa reveniti din B cand voi chema eu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: