VIDEO Primăvara europeană, o himeră penru vicecampioni! Steaua - FC Zurich 1-1 - LOOKPLUS
VIDEO Primăvara europeană, o himeră penru vicecampioni! Steaua – FC Zurich 1-1

VIDEO Primăvara europeană, o himeră penru vicecampioni! Steaua – FC Zurich 1-1

Steaua nu a reuşit decât un egal în faţa lui FC Zurich, scor 1-1, şi tremură pentru calificarea în primăvara europeană.

Cu un singur după două meciuri, Steaua avea nevoie disperată de victorie cu FC Zurich pentru a mai spera la primăvara europeană. Elevii lui Reghe au început în forţă duelul cu elveţienii. Adi Popa a fost aproape de 1-0 încă din startul partidei, dar a luftat incredibil, de la 11 metri (‘3). Mijlocaşul s-a aflat la finalizare şi în minutul 16, când a trimis în bară, după o acţiune personală de toată frumuseţea.

Oaspeţii au replicat prin Kone, care a avut în două rânduri şansa golului, dar de fiecare dată Niţă a fost imperial (’18, ’23). Tamaş putea deschide scorul din lovitură liberă, dar Vannis a reuşit să respingă cu un ultim efort (’37).

Gazdele au dominat şi începutul reprizei secunde. Adi Popa a nimerit barfa transversală, cu un şut din lateral stânga (’47). Buff a răspuns cu o execuţie plasată, dar Niţă s-a aflat din nou la post (’53). La poarta cealaltă, Boldrin a irosit o ocazie uriaşă în minutul 55. Nemarcat în careu, brazilianul a încercat o execuţie spectaculoasă, din voleu, însă portarul lui FC Zurich nu a avut probleme în a reţine balonul. Cel care a spart gheaţa a fost Golubovic. Atacantul contestat de Gigi Becali a finalizat din 6 metri, la colţul lung, o centrare excelentă venită de la Adi Popa (’63). (VIDEO)

Buff putea egala după doar câteva minute, însă Niţă a fost de netrecut (’77)! Goalkeeper-ul Stelei a trebuit să se declare însă învins în faţa lui Kone, care a reluat din cădere la colţul scurt (’86, VIDEO). Tudorie putea aduce bucuria în tabăra echipei sale, însă a trimis cu capul alături dintr-o poziţie ideală (’90). Scor final: 1-1.

În celălalt meci al Grupei L, Osmanlispor şi Villarreal au terminat la egalitate, scor 2-2. Raul Rusescu a reuşit o „dublă” într-un singur minut! (VIDEO)

CLASAMENT GRUPA L

1. Villarreal 5p
2. Osmanlispor 4p
3. FC Zurich 4p
4. Steaua 2p

20 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: