VIDEO Ovidiu Buta are o mulțime de noi proiecte - LOOKPLUS
VIDEO Ovidiu Buta are o mulțime de noi proiecte

VIDEO Ovidiu Buta are o mulțime de noi proiecte

Ovidiu Buta este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați stiliști din țară și, în același timp, jurnalist de modă și fashion director al revistei GQ.

Ovidiu pregătește o mulțime de noi proiecte. „Pregătesc o grămadă de lucruri, ca niciodată. Lucrez la un proiect foarte interesant cua rtiști români îmbrăcați de designeri români. Artiști însemnând femei de la 30 până la 90 de ani. E un proiect de suflet, care cred eu că se va materializa și într-un album. Mai pregătesc și o platformă video”, a mărturisit Buta pentru Look TV.

Stilistul a oferit și sfaturi în modă femeilor și bărbaților atunci când merg la un eveniment important.

„Cu sau fără red carpet, întotdeauna să ții cont de ceea ce te avantajează. Asta înseamnă culorile și croiul hainelor pe care le alegi. În același timp, trebuie să fii foarte atent să nu fii deplasat în eveniment, ceea ce presupune să întelegi corect dress code-ul. Dacă nu-l înțelegi, nu se supără nimeni dacă pui mâna pe telefon și întrebi despre ce e vorba. La un eveniment, trebuie să fii impecabil și să arăți bine timp de 3-4 ore și asta înseamnă niște trucuri pe care nu o să vi le învăț eu acum, poate pe viitor”, a punctat Ovidiu Buta.

25 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: