VIDEO Nicoleta Nucă face experimente în materie de modă - LOOKPLUS
VIDEO Nicoleta Nucă face experimente în materie de modă

VIDEO Nicoleta Nucă face experimente în materie de modă

Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată atunci când a demonstrat că are „Factorul X”. De atunci, continuă să ne încânte cu piesele sale.

Artista ne-a dezvăluit ce planuri are pentru perioada următoare. „Pregătesc o colaborare cu cineva. În rest, intenționez să lucrez în studio cu mai mulți compozitori, să încerc să compun, că cine știe ce iese”, a declarat Nicoleta pentru Look TV.

Stilul cântăreței e unul versatil. Adeseori ne surprinde cu schimbări de look. „Îmi plac schimbările de look. Probabil că sunt eu o personalitate mai experimentală. Îmi place să experimentez tot timpul, să văd ce-mi stă și să-mi studiez înfățișarea. Nu cred că e vreun rost să ai regrete când îți tai părul. Nu e jale, îți crește la loc”, a precizat artista.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=jUE0FjSuu98?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

În ceea ce privește stilul vestimentar, Nicoleta impresionează mereu prin eleganță. „De când mă țin minte am menținut o notă de eleganță în vestimentație. Ținând cont de vârsta pe care o am, cred că e binevenit să am un look mai tineresc”, a subliniat Nicoleta Nucă.

12 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: