VIDEO Marius Șumudică nu se dezminte. A făcut show cu jurnaliștii belgieni - LOOKPLUS
VIDEO Marius Șumudică nu se dezminte. A făcut show cu jurnaliștii belgieni

VIDEO Marius Șumudică nu se dezminte. A făcut show cu jurnaliștii belgieni

Marius Șumudică i-a amuzat și pe jurnaliștii belgieni. Tehnicianul a făcut show la conferința de presă premergătoare meciului Genk – Astra, contând pentru manșa retur a 16-imilor Europa League.

Într-un dialog purtat cu unul dintre ziariști, Șumudică i-a răspuns haios acestuia: „You are clever, my friend” (Eşti deştept, prietene!). 🙂

Tehnicianul Astrei a prefațat și jocul din această seară, de la ora 22:05. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2.

„Ne dorim foarte mult să jucăm ofensiv. Nu am venit să joc la 0-0, nu voi face asta niciodată. Referitor la ce a vrut să spună fundașul Brabec, că jucăm altfel în Europa față de campionat, jucăm și noi la fel ca ei, altfel decât joacă în campionat. Cred că la fel, au același traseu și cei de la Genk, domnule Brabec, sau cum te numești. În campionat mai șchioapătă câteodată. Au făcut 1-1 acasă cu Charleroi, iar acasă au câștigat toate meciurile în Europa, indiferent cu cine au jucat, ceea ce înseamnă o forță deosebită”, a punctat Şumudică.

23 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: