VIDEO Hagi, sursă de inspirație pentru industria auto. Mașina făcută după chipul și asemănarea ”Regelui” - LOOKPLUS
VIDEO Hagi, sursă de inspirație pentru industria auto. Mașina făcută după chipul și asemănarea ”Regelui”

VIDEO Hagi, sursă de inspirație pentru industria auto. Mașina făcută după chipul și asemănarea ”Regelui”

”Regele” Hagi a uimit o lume întreagă cu execuțiile sale de geniu, devenind o sursă de inspirație și pentru producătorii din industria auto. Fostul decar al tricolorilor are de acum și o mașină care îi poarta numele și semnătura.

Automobilul Mini Paceman are un motor de 184 cai putere, e personalizat și are numărul 10 aplicat, dar și semnătura fostului mare fotbalist. Culoarea caroseriei e una specială, albastru și alb, și reprezintă culorile clubului pe care îl conduce, Viitorul Voluntari. Toate modificările au fost selectate chiar de Gică Hagi, motiv pentru care primul exemplar al ediției va ajunge chiar la marele fotbalist. În total, au fost lansate 10 autoturisme, dintre care cinci vor ajunge la academie.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=gXat3w0apgY”]

”Ideea a venit în urma vizitelor mele aici la salon. Veneam cu BMW-ul meu, și mi-a plăcut foarte tare mașina, o avea și soția mea în Turcia. Este un automobil stabil, puternic, chiar dacă are aspect tineresc, dar arată foarte bine. Ca orice tânăr bun este și scump. Sunt bucuros că am făcut acest parteneriat, este o idee bună și mulțumim Bavaria. O să ne ajute să aducem copiii de unde stau la academie și apoi înapoi la fiecare. Celelalte patru mașini vor putea fi folosite de toată lumea, de angajații clubului, de jucători”, a declarat Hagi pentru Look TV.

4 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: