VIDEO Gnohere a înscris cel mai tare gol din acest campionat! Dinamo a făcut show la Chiajna - LOOKPLUS
VIDEO Gnohere a înscris cel mai tare gol din acest campionat! Dinamo a făcut show la Chiajna

VIDEO Gnohere a înscris cel mai tare gol din acest campionat! Dinamo a făcut show la Chiajna

Concordia Chiajna nu a avut nicio şansă în faţa lui Dinamo. Bucureştenii au câştigat fără probleme, scor 3-1, după o prestaţie excelentă a „bizonului” Harlem Gnohere.

Prima ocazie importantă a partidei le-a aparţinut celor de la Dinamo, după ce Gnohere a reluat cu capul o minge centrată în careul ilfovenilor (’13). „Câinii” au deschis scorul prin Rotariu, cu un şut excelent de la 9 metri. Pasa de gol i-a aparţinut lui Gnohere (’34).

„Bizonul” a înscris şi el în prima repriză, probabil cel mai frumos gol din acest campionat. Un şut dintr-un unghi imposibil, fără speranţe pentru Matache (’40). Atacantul a reuşit „dubla” în repriza secundă, după ce a trimis în poartă o minge din 6 metri (’66). Concordia a reuşit golul de onoare în prelungirile partidei, prin Pena (’90+3).

O victorie convingătoare a dinamoviştilor, pe terenul Concordiei, scor 3-1, iar fanii din Ştefan cel Mare visează frumos în acest sezon.

Dinamo urcă pe locul 4 în clasament, cu 21 de puncte, la trei lungimi de liderul Astra Giurgiu. Concordia este pe 11, cu 9 puncte acumulate în 12 etape.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL DE SENZAŢIE A LUI GNOHERE

28 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: