VIDEO Dinamo bifează primul transfer al verii. Diogo Ferreira Salomao va semna cu trupa lui Contra - LOOKPLUS
VIDEO Dinamo bifează primul transfer al verii. Diogo Ferreira Salomao va semna cu trupa lui Contra

VIDEO Dinamo bifează primul transfer al verii. Diogo Ferreira Salomao va semna cu trupa lui Contra

Dinamo este foarte aproape să parafeze primul transfer al verii. Diogo Ferreira Salomao a ajuns la o înțelegere cu conducerea din Ștefan cel Mare, iar după ce va trece de vizita medicală va merge în cantonamentul din Slovenia.

Portughezul îl va înlocui pe Antun Palic, care a refuat să-și prelungească angajamentul. În sezonul recent încheiat, Diogo Ferreira a evoluat în 17 partide pentru Mallorca, în liga a doua din Spania.

În 2011, mijlocașul era văzut ca o mare speranță a fotbalului lusitan, fiind comparat cu Cristiano Ronaldo, după ce a fost adus la Sporting Lisabona. Salomao a dezamăgit însă în tricoul „Leilor”, adunând doar 12 partide în campionat, iar după nici un sezon a fost împrumutat la Deportivo La Coruna.

În ianuarie 2016, Diogo Ferreira a ajuns din postura de jucător liber de contract la Mallorca, unde s-a luptat pentru postul de titular cu fostul fotbalist al CFR-ului, Juan Emmanul Culio. Un gol și două pase decisive a strâns Salomao în stagiunea trecută, în toate competițiile.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=W9Et1ozj0MY?rel=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

400.000 de euro este cota de piață a lui Salomao, conform transfermarkt.de.

26 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: