VIDEO Coafura perfectă pentru o mireasă fericită - LOOKPLUS
VIDEO Coafura perfectă pentru o mireasă fericită

VIDEO Coafura perfectă pentru o mireasă fericită

Sorin Stratulat este unul dintre cei mai cunoscuţi hair-stilişti din România, fapt dovedit prin nenumărate materiale publicate, dar şi prin numărul de vedete care-şi lasă podoaba capilară pe mâinile sale.

Fiecare mireasă îşi doreşte să fie cea mai frumoasă în ziua nunţii sale, iar coafura e unul din elementele cheie care o ajută să arate perfect.

„Este un sezon foarte bun din punct de vedere al coafurilor de mireasă, pentru că, în sfârşit, şi la noi după atâţia ani se face simţită prezenţa naturalului. Trebuie să fim mai relaxaţi, să avem un păr puţin necoafat, chiar dacă ne vede atâta lume. Avem două direcţii foarte mari. Ori foarte finisat şi foarte curat, dar nu finisatul care îmbătrâneşte, ci mai degrabă extrem de simplu, dar super sexi, exact ca rochia Valentino. Mai avem şi părul liber. Din ce în ce mai multe mirese optează pentru un păr lejer, cu bucle foarte naturale. Valuri, nu neapărat păr creţ sau ondulat. În ambele cazuri, trebuie să ţii cont şi de rochie”, a precizat hair-stilistul pentru Look TV.

3 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: