VIDEO Chiricheș are Italia la picioare! A marcat un gol fenomenal pentru Napoli: "Un lob în stil Beckham" - LOOKPLUS
VIDEO Chiricheș are Italia la picioare! A marcat un gol fenomenal pentru Napoli: „Un lob în stil Beckham”

VIDEO Chiricheș are Italia la picioare! A marcat un gol fenomenal pentru Napoli: „Un lob în stil Beckham”

Vlad Chiricheș are Italia la picioare după ce a marcat un gol fabulos în amicalul cu Trento, câștigat de Napoli cu 7-0.

Fundașul român a bifat doar 45 de minute pe teren, dar a fost de ajuns. Chiricheș a înscris un gol fenomenal, catapultând mingea în poartă de la aproximativ 60 de metri!

Presa din Italia e la picioarele fostului stelist după reușita cu Trento. „Capodopera serii i-a aparținut lui Chiricheș, nicidecum obișnuiților bombardieri. Un lob în stil Beckham și o parabolă gen Recoba l-au surprins pe Grubizza. Golul fenomenal de 3-0 a fost aplaudat de toți colegii săi și ovaționat de 3.000 de fani”, au scris jurnaliștii de la Corriere dello Sport. „Chiricheș a realizat perla meciului”, au notat și ziariștii de la Gazzetta dello Sport.

16 iulie 2017

Un comentariu To “VIDEO Chiricheș are Italia la picioare! A marcat un gol fenomenal pentru Napoli: „Un lob în stil Beckham””

  1. Va oferim urgent lucru la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: