VIDEO Ce gafă! Cea mai mare greşeală de arbitraj din istorie? - LOOKPLUS
VIDEO Ce gafă! Cea mai mare greşeală de arbitraj din istorie?

VIDEO Ce gafă! Cea mai mare greşeală de arbitraj din istorie?

Meciul de fotbal feminin dintre naţionalele Angliei şi Norvegiei U19, contând pentru premilinariile Campionatului European, a avut parte de un final halucinant din cauza arbitrului! 

Pe 4 aprilie, în minutul 90+3, la scorul de 2-1 pentru Norvegia, Anglia a obţinut un penalty. Înainte ca jucătoarea britanică să execute lovitura de la 11 metri, mai multe adversare au intrat în careu. Arbitrul a oprit jocul şi toată lumea aştepta să se dicteze repetarea penalty-ului, aşa cum prevede regulamentul.

Doar că, surpriză! Decizia centralului a fost SF: lovitură liberă pentru Norvegia! Ruşinată, UEFA a luat hotărârea ca meciul să se reia peste cinci zile, din momentul dictării loviturii de la 11 metri. Pe 9 aprilie s-a reluat partida, s-a executat lovitura de la 11 metri, Anglia a egalat şi apoi s-a fluierat finalul meciului.

10 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: