VIDEO Care e succesul trupei Mr. President? Interviu inedit cu Lazy Dee - LOOKPLUS
VIDEO Care e succesul trupei Mr. President? Interviu inedit cu Lazy Dee

VIDEO Care e succesul trupei Mr. President? Interviu inedit cu Lazy Dee

Mr. President al cui? Al muzicii pop din anii ’80, cu siguranţă.

Trupa formată dintr-un trio nemţesc a făcut ravagii cu piesa „Coco Jambo” încă de la lansarea acesteia. Melodia se bucură de succes şi astăzi. „Reţeta succesului nostru? Nu am nici cea mai vagă idee. Aş spune că e Coco Jambo”, a precizat Lazy Dee pentru Look TV.

Artistul susţine că muzica s-a schimbat mult faţă de cum era în urmă cu 20-30 de ani, dar nu neapărat în bine. „Muzica din anii ’80-’90 era mai melodică, oamenii se gândeau la ce transmite textul. Acum e mai uşor să o produci. Totul este într-un fel deja acolo, trebuie doar asamblat, ca şi cuburile de construit. Asta înseamnă că are nevoie de mai mult suflet, dar oamenii care o produc uită asta. Nu mă înţelegeţi greşit. Sunt câteva piese foarte bune, dar sunt şi câteva care te fac să te întrebi „De ce asta?”. Trebuie să pui mai mult suflet”, a subliniat cântăreţul.

Referitor la modă, Lazy Dee mărturiseşte că nu urmăreşte tendinţele şi că preferă stilul clasic, dar din când în când jonglează şi cu pete de culoare. „Uită-te la mine, nu e nimic fashion la mine. Nu mă preocupă asta. Îmi plac lucrurile clasice, pentru că sunt uşor de purtat. Nu trebuie să alerg să ajung la ultimele trenduri. E doar simplu. Într-un sezon, poate voi schimba culorile, ca să fie modern, dar ca stil îl păstrez pe acelaşi”, a punctat Delroy Rennalls.

13 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: