VIDEO Branko Popovic e un designer atipic. "Best of both worlds", o colecție impresionantă - LOOKPLUS
VIDEO Branko Popovic e un designer atipic. „Best of both worlds”, o colecție impresionantă

VIDEO Branko Popovic e un designer atipic. „Best of both worlds”, o colecție impresionantă

Branko Popovic este un designer născut în Iugoslavia, care a emigrat în Olanda și care prin colecțiile sale redă complexitatea și frumusețea îmbinării celor două culturi.

„Această colecție este despre dualitate și cultură. Nu sunt olandez, dar nu sunt nici din Iugoslavia, așa că am vrut să transpun asta în colecția mea. M-am inspirat după costumele tradiționale din această regiune. Am vrut să transform această colecție în ceva nou, am vrut să subliniez lucrul manual, dar fără să pară totuși că e făcut de mână. Am folosit o mulțime de tehnici în crearea materialelor și, bineînțeles, lucru de mână, dar astea nu le poți observa. Ai senzația că așa e fabricat. Cu asta am vrut să mă joc. Arată ca o colecție contemporană pentru bărbați, una atipică, însă, în același timp, e purtabilă. Se numește „Best of both worlds” și e despre mine, trâind în cele două țări”, a dezvăluit Branko Popovic pentru Look TV.

Materialele pe care le-a folosit în colecția sa au fost create folosind tehnici manuale, însă rezultatul final e unul inovativ. „În mare parte, colecția e în alb și negru, și albastru închis, iar materialele diferă de la PVC la mătase sau bumbac. Materialele au fost făcute de mână și a fost destul de dificil din punct de vedere tehnic, pentru că trebuie să măsori de o mulțime de ori”, s-a confesat designerul.

Deși colecția sa se adresează în special bărbaților, Popovic susține că și femeile pot să îmbrățișeze acest stil vestimentar. „Oricine poate purta aceste haine. Am auzit că au fost multe femei cărora le-au plăcut hainele mele. Până la urmă, fashionul ar trebuie să fie despre exprimarea sinelui și nu ar trebui să limiteze pe nimeni de la a purta ce-ți place”, a punctat Branko.

24 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: