VIDEO Bonnie Tyler: "Niciodată nu o să mă vedeţi cântând în rochie" - LOOKPLUS
VIDEO Bonnie Tyler: „Niciodată nu o să mă vedeţi cântând în rochie”

VIDEO Bonnie Tyler: „Niciodată nu o să mă vedeţi cântând în rochie”

Bonnie Tyler e o artistă care nu mai are nevoie de prezentare. Piesele cântăreţei încă răsună la orice petrecere. Cu toţii le fredonăm de fiecare dată când le auzim.

Care sunt piesele preferate ale artistei? „Iubesc să cânt „Holding out for a hero”, „Total eclipse”, evident. Când cânt „Heartache”, toată audienţa cântă împreună cu mine. Nu mă plictisesc niciodată de cântecele vechi. De asemenea, îmi plac şi piesele noi şi au prins foarte bine, publicul le-a iubit”, a mărturisit Bonnie Tyler pentru Look TV.

Artista a reuşit să dăinuie în timp, din anii ’70 până azi, iar reţeta succesului e o combinaţie între show-urile live şi o trupă bună şi dedicată. „În ziua de azi, totul este despre show-urile live, pentru că înregistrările nu se mai vând la fel cum se vindeau cu câţiva ani în urmă. Sunt norocoasă că întotdeauna am fost un artist live şi acum nu e ceva nou pentru mine. Iubesc asta, iar trupa mea este fantastică”, a precizat Bonnie.

În ceea ce priveşte moda, Bonnie Tyler susţine că nu urmăreşte tendinţele şi că simte nevoia să se simtă comod atunci când urcă pe scenă. „Nu mă preocupă moda, port ceea ce mi se potriveşte. Port întotdeauna jachete, jeanşi şi tricouri. Lucruri simple. Nu pot să cânt într-o rochie, trebuie să mă simt rock and roll. Pur şi simplu, nu pot cânta într-o rochie. E ciudat, dar nu o să mă vedeţi niciodată cântând într-o rochie”, a dezvăluit artista.

11 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: