VIDEO Au luptat până la ultima fază și au câștigat. CFR, victorie miraculoasă - LOOKPLUS
VIDEO Au luptat până la ultima fază și au câștigat. CFR, victorie miraculoasă

VIDEO Au luptat până la ultima fază și au câștigat. CFR, victorie miraculoasă

CFR Cluj a obținut o victorie incredibilă cu Chiajna. Condusă la pauză după golul lui Serediuc, echipa lui Francisc Dican a revenit pe finalul jocului și a marcat prin Păun (minutul 87) și Tiago Lopes (minutul 93).

Cele două formații au început într-o notă de tatonare, fără a reuși să creeze pericol la cele două porți. Concordia a dat lovitura în minutul 35, după o greșeală colectivă a clujenilor. Mihai Dina l-a servit excelent la limita off-side-ului pe Tiberiu Serediuc, iar acesta a profitat de indecizia lui Mihai Mincă și l-a executat cu un șut la colțul lung. (VIDEO) Cea mai mare ocazie de gol a CFR-ului a venit abia în minutul 48, când lovitura de cap a lui Alex Păun a fost blocat cu un reflex de zile mari de Râmniceanu.

Chiajna a profitat de faptul că CFR s-a aruncat spre careul „verzilor” și a început să mizeze pe cartea contraatacului. În minutul 64, Maftei a centrat excelent pentru Mihai Dina, care s-a umplut de penibil. De la numai 4 metri, a lovit bara. Mingea a ajuns apoi la Dragarsky, care a marcat, dar golul a fost anulat pentru off-side.

Minutul 69 a adus o nouă ratare uriașă la poarta lui Mincă. Serediuc a scăpat excelent pe contraatac, dar puțin jenat de Tiago Lopes, a trimis în bară. Dubla ratare, a lui Negruț și apoi a lui Păun, din minutul 78 avea să anunțe un final absolut fabulos pentru CFR. În minutul 87, Alex Păun a marcat primul său gol în Liga I, după o centrare a lui Tiago Lopes. (VIDEO) Clujenii nu au renunțat la luptă și la ultima fază a meciului, în minutul 93, Tiago Lopes a împins mingea în poartă după centrarea lui Jakolis și clujenii au obținut o victorie nesperată. (VIDEO)

28 aprilie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: