VIDEO Atmosferă incendiară la antrenamentul echipei CSA Steaua. Lăcătuș: "În august aflăm în ce ligă vom juca" - LOOKPLUS
VIDEO Atmosferă incendiară la antrenamentul echipei CSA Steaua. Lăcătuș: „În august aflăm în ce ligă vom juca”

VIDEO Atmosferă incendiară la antrenamentul echipei CSA Steaua. Lăcătuș: „În august aflăm în ce ligă vom juca”

CSA Steaua și-a început pregătirile în vederea noului sezon. Oficialii clubului Armatei încă nu știu în ce ligă va evolua gruparea stelistă.

Peste 1.000 de suporteri din Peluza Sud au asistat astăzi la antrenamentul din Ghencea. Fanii au creat o atmosferă incendiară și au afișat bannere cu mesajele: „Împreună continuăm istoria!” şi „Steaua înseamnă CSA”.

„Am avut discuţii cu liderii galeriei şi nu mă îndoiesc că nu vor fi alături de echipă. Rămâne ca şi noi să ne ţinem de cuvânt şi să ajungem cât de repede în ligile superioare. O echipă ca Steaua nu poate evolua la un nivel scăzut. Din câte ştiu eu, Comitetul Executiv la AMFB se reuneşte pe data de 20 august şi atunci vom afla în ce ligă vom evolua”, a declarat Marius Lăcătuș pentru Fanatik.

Antrenorul echipei CSA Steaua este Ion Ion, iar lotul este compus din jucătorii transferaţi in corpore de la echipa Regal Bucureşti, un lot de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani.

17 iulie 2017

Un comentariu To “VIDEO Atmosferă incendiară la antrenamentul echipei CSA Steaua. Lăcătuș: „În august aflăm în ce ligă vom juca””

  1. Oferta speciala munca part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: