VIDEO Alexandra Ușurelu și-a prelungit turneul: "Este o dovadă de iubire" - LOOKPLUS
VIDEO Alexandra Ușurelu și-a prelungit turneul: „Este o dovadă de iubire”

VIDEO Alexandra Ușurelu și-a prelungit turneul: „Este o dovadă de iubire”

Alexandra Ușurelu ne cucerește încă de la primele acorduri, cu o voce caldă și suavă.

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică indie din România. În această perioadă, se află în turneu prin țară, cu concertul „Am să fiu eu casa ta”. „Turneul este o dovadă de iubire pentru oameni și a oamenilor pentru mine, pentru că toate concertele s-au desfășurat cu sălile pline. Sper ca și cele patru pe care le-am adăugat să se desfășoare la fel”, a declarat Alexandra pentru Look TV.

Artista reușește să traducă emoții în versuri și acorduri melodioase. Cu fiecare piesă pe care o cântă transmite căldură și optimism. „Eu pe scenă nu mă arăt altfel decât sunt în viața de zi cu zi. Asta e normalitatea. E o reușită”, a precizat tânără cântăreață.

Alexandra dezvăluie că nu e pasionată de modă, însă încearcă să transpună ceea ce simte în felul în care se îmbracă în timpul concertelor. „Este important ca atunci când urci pe scenă totul să se potrivească. De fiecare dată, port niște rochii create special de Simona Semen. Mă bucur că am întâlnit-o și că împreună reușim să redăm și povestea din spatele cântecelor mele”, a punctat artista.

24 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: