Victorie uriaşă pentru olteni! CS U Craiova a câştigat cu Botoşani, deşi a jucat cu un om în minus mai bine de o repriză! - LOOKPLUS
Victorie uriaşă pentru olteni! CS U Craiova a câştigat cu Botoşani, deşi a jucat cu un om în minus mai bine de o repriză!

Victorie uriaşă pentru olteni! CS U Craiova a câştigat cu Botoşani, deşi a jucat cu un om în minus mai bine de o repriză!

CS U Craiova a obţinut o victorie uriaşă în faţa Botoşaniului, echipă care a evoluat cu un om în plus mai bine de o repriză! Oltenii au câştigat cu 2-1, la capătul unui meci dramatic!

Partida a început cu un moment tensionat, avându-i în prim-plan pe Măzărache şi Miron (’11). Primul l-a lovit cu gheata în umăr, în urma unui duel, însă Istvan Kovacs nu a luat nicio măsură. Jocul s-a deschis odată cu deschiderea scorului de către oaspeţi. Ngadeu a punctat cu capul, după o ieşire greşită din poartă a lui Straton (’31). Răspunsul oltenilor nu a întârziat. Madson şi-a încercat norocul de la distanţă, dar fără sorţi de izbândă (’34).

Craiovenii şi-au complicat misiunea pe finalul reprizei, când Izvoranu a fost eliminat de Kovacs! Aflaţi în superioritate numerică, oaspeţii au căutat golul doi, dar Cabrera şi Matulevicius, la aceeaşi fază, nu l-au putut învinge pe Straton (’47).

Cei care au reuşit să înscrie au fost oltenii. Acka a restabilit egalitatea cu un şut din interiorul careului (’54). Cu câteva minute în urmă, Zlatinski a ratat o şansă uriaşă la poarta adversă, execuţia sa fiind cu greu respinsă de Iliev (’51).

Trupa lui Pustai nu s-a mulţumit cu rezultatul de pe tabelă şi a forţat golul victoriei. Cabrera a fost blocat excelent de Straton, iar Fulop a tras din voleu peste poartă, deşi se afla într-o poziţie ideală (’66). Goalkeeper-ul gazdelor a avut o intervenţie salutară şi pe finalul partidei, când a parat lovitura de cap a lui Ngadeu (’85).

Bomba a picat în minutul 90, când Herghelegiu a dus scorul la 2-1 pentru CS U Craiova! FC Botoşani putea pleca cu un punct din Bănie, însă Cabrera a lovit bara în prelungiri (’90+2)!

31 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: