Victorie mare a CFR-ului în cel mai frumos meci al etapei (VIDEO) - LOOKPLUS
Victorie mare a CFR-ului în cel mai frumos meci al etapei (VIDEO)

Victorie mare a CFR-ului în cel mai frumos meci al etapei (VIDEO)

CFR Cluj a învins cu 2-1 pe Dinamo, pe teren propriu, în derby-ul etapei a 11-a din Liga I. Guima a adus victoria clujenilor cu un gol pe final, iar „feroviarii” au egalat Steaua.

Intenţiile ofensive ale lui Flavius Stoican s-au materializat încă din primele minute. Dinamo a deschis scorul în Gruia la prima fază de atac. Vali Lazăr a şutat din afara careului şi l-a învins pe Mario Felgueiras. În minutul 9 clujenii au fost aproape de egalare, dar nici Chanturia şi nici Ivanovski nu au putut să îl învingă pe Marc. Atacantul din Macedonia a mai ratat o ocazie uriaşă câteva minute mai târziu. Dinamoviştii nu s-au lăsat mai prejos, iar Kamil Bilinski a trimis mingea în bară, cu o lovitură de cap. CFR Cluj a izbutit să egaleze în minutul 18. Larie a obţinut un penalty pe care Chanturia l-a transformat cu siguranţă. Golul le-a dat încredere clujenilor, dar Ivanovski nu a reuşit să îl învingă pe Marc nici din apropiere. A şutat în bară de la şase metri. Oaspeţii şi-au revenit din şocul primirii golului, iar Lazăr şi Bilinski au fost aproape să o ducă pe Dinamo din nou în avantaj. Felgueiras l-a oprit pe căpitanul „câinilor” şi bara pe atacantul polonez.

Repriza secundă a fost marcată de miza mare a meciului, iar cele două echipe nu şi-au mai creat ocazii semnificative de a marca. Intrat în locul lui Florin Costea, accidentat, Dore şi-a arătat colţii în câteva rânduri, dar atacantului congolez i-a lipsit acurateţea. Mario Felgueiras a salvat CFR-ul în minutul 77. Rotariu a scăpat singur spre poarta gazdelor, dar nu l-a putut învinge pe lusitan. Trupa lui Vasile Miriuţă a dat lovitura în minutul 83. Larie a centrat din dreapta, iar Guima l-a învins pe Marc, cu o lovitură de cap bine plasată.

18 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: