Victorie Grozav(ă): Petrolul - FC Botoşani 0 - 4 - LOOKPLUS
Victorie Grozav(ă): Petrolul – FC Botoşani 0 – 4

Victorie Grozav(ă): Petrolul – FC Botoşani 0 – 4

FC Botoşani şi-a luat revanşa după eşecul umilitor cu CFR Cluj, scor 0-6. Trupa lui Leo Grozavu a câştigat cu 4-0 pe terenul Petrolului şi a urcat pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 24 de puncte.

Cei care au înscris primii au fost ploieştenii. Paolucci a marcat, însă golul său a fost anulat pe motiv de offside (’18). Italianul a fost aproape să deschidă scorul în minutul 20, dar a fost blocat excelent de Miron!

Cum ocaziile se răzbună, moldovenii au dat lovitura prin Cabrera, care a trimis violent de la 18 metri, fără speranţe pentru Cobrea (’25). Fulop a dublat avantajul oaspeţilor, cu o lovitură de cap (’38). După doar un minut, Ivanovici a dus scorul la 3-0 pentru FC Botoşani, după o acţiune proprie (’39).

Trupa lui Leo Grozavu a început în forţă şi actul secund. Cabrera a realizat „dubla”, cu un lob peste Cobrea, mingea fiind deviată şi de un apărător ploieştean (’48). Ngadeu a fost aproape de 5-0, dar lovitura sa de cap s-a scurs alături (’69).

Prahovenii au căutat golul de onoare, dar Zoubir (’79) şi Astafei (’89) nu au reuşit să introducă balonul în poartă din poziţii foarte bune. FC Botoşani câştigă astfel cu 4-0 şi continuă să spere la salvarea de la retrogradare. În schimb, „lupii” par condamnaţi să joace în liga secundă în sezonul viitor. Ploieştenii ocupă ultimul loc, cu doar 12 puncte.

22 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: