Victorie fără strălucire: România - Lituania 1-0. Stanciu, gol la debut! - LOOKPLUS
Victorie fără strălucire: România – Lituania 1-0. Stanciu, gol la debut!

Victorie fără strălucire: România – Lituania 1-0. Stanciu, gol la debut!

România a câştigat amicalul cu Lituania, scor 1-0, la capătul unui meci modest.

Prima ocazie importantă a partidei s-a consemnat în minutul 13, când Stancu a înscris, însă golul său a fost anulat pe motiv de offside. Atacantul s-a aflat la finalizare şi la următorul atac al „tricolorilor”. „Motanul” a trimis cu capul de la 6 metri, dar prea slab pentru a-l învinge pe portarul lituanian (’18). Torje şi-a încercat şi el norocul la poarta adversă, însă Zubas a prins fără probleme (’38).

Cea mai mare şansă a reprizei a aparţinut însă oaspeţilor. Spalvis a executat bine o lovitură liberă de la marginea careului, dar Pantilimon a reuşit să respingă în corner (’43).

Cele două echipe au prestat un joc modest şi în actul secund. Cei care s-au remarcat au fost Andrei Ivan şi Nicuşor Stanciu, ultimul aflat la debutul în tricoul naţionalei României. Primul a trimis periculos la colţul scurt, dar Zubas a avut un reflex pe măsură (’60). Al doilea a reuşit să spargă gheaţa cu un şut superb, din afara careului, fără speranţe pentru goalkeeper-ul advers (’65).

România se impune astfel cu 1-0 şi aşteaptă cu încredere partida amicală cu Spania, programată duminică, 27 martie, de la ora 21:45. Meciul va avea loc pe Cluj Arena.

Echipa României: Pantilimon – Măţel, Chiricheş, Moţi, S. Filip (’86, Toşca) – Pintilii, Sânmărtean (’59 Hoban) – Torje (’58 Ivan), B. Stancu (’76 Hora), Fl. Tănase (’46 Stanciu) – Rusescu (’46 Keşeru).

23 martie 2016

Un comentariu To “Victorie fără strălucire: România – Lituania 1-0. Stanciu, gol la debut!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: